Over Vaatzorgkliniek

Vaatzorgkliniek is een toonaangevende internationale speler in de ontwikkeling van milde en effectieve behandelmethoden met wetenschappelijk gedocumenteerde en langdurige positieve effecten. Wij stellen de zorg voor u als patiënt op de eerste plaats en helpen u om de kwaliteit van uw leven te verhogen – vrij van spataderen.
UK Vein Care is a leading international player in gentle and effective treatments for varicose veins with scientifically documented and long-term positive effects with a desirable and lasting result. We prioritize the care of you as a patient and help you to an increased quality of life – free from varicose veins.

35K+

Succesvolle behandelingen

52

Top vaatchirurgen

37

Professionele klinieken

124

Medewerkers
Maak kennis met ons medisch team

Maak voor uw bezoek kennis met onze aderspecialisten

No items found.
Wat we doen

Vaatzorgkliniek is gebouwd op drie pijlers die benadrukken wat we doen

Hoogste kwaliteit in gezondheidszorg
We richten ons op gezondheidszorg waarbij we duidelijke voordelen hebben om onderzoeken en behandelingen van de hoogste kwaliteit te leveren. Gebaseerd op wetenschap en voortdurend op de hoogte van de nieuwste onderzoeken en ontwikkelingen, bieden we al onze patiënten de meest zachtaardige en effectieve behandeling.
Klant- en patiënttevredenheid
Klant- en patiënttevredenheid ontstaat vooral door goede communicatie en vertrouwen. Daarom hanteren we een hoog niveau van efficiënte communicatie in eenvoudige en precieze taal die gemakkelijk te begrijpen is. We houden verwachtingen in evenwicht en beloven nooit meer dan we kunnen waarmaken.
Kwaliteit van leven verbeteren
We erkennen onze ethische verantwoordelijkheid om de levenskwaliteit van zoveel mogelijk burgers te verbeteren. Daarom streven we ernaar om de prijzen op een niveau te houden waar de meeste mensen van kunnen profiteren. We bereiken dit door onnodige kosten en extravagantie die geen waarde hebben voor patiënten te elimineren.
Ons verhaal

Vaatzorgkliniek - Onderdeel van Nordic Health Group

Nordic Health Group is een gespecialiseerde Scandinavische zorgverlener die bijdraagt aan een hogere kwaliteit van leven voor onze patiënten. Nordic Health Group biedt medische en chirurgische gezondheidszorg van hoge kwaliteit via gespecialiseerde klinieken. Wij vinden het belangrijk om binnen gespecialiseerde gebieden te werken, waar we ons kunnen richten op hetgeen waar we het beste in zijn. Dit is wat het voor ons betekent als we zeggen dat Nordic Health Group "de kwaliteit van leven verbetert door gespecialiseerde gezondheidszorg".
Nordic Health Group werd in 2016 opgericht door Thomas Lawaetz. Thomas is opgegroeid in een familie van artsen, chirurgen en verpleegkundigen. Hij heeft altijd een passie gehad voor gezondheidszorg en heeft met eigen ogen gezien hoe veel patiënten niet de juiste zorg en patiëntenervaring krijgen. Dat heeft vele oorzaken, zoals de toenemende druk op de gezondheidszorg en de neiging tot een mentaliteit die niet patiëntgericht is.
De vader van Thomas is vaatchirurg wiens onderzoek een belangrijke rol heeft gespeeld bij de introductie van minimaal invasieve behandelmethoden voor spataderen in Noord-Europa. Thomas zag de potentie voor moderne behandelmethoden en merkte tegelijkertijd op dat ongeveer één derde van de volwassen bevolking last heeft van spataderen. Van daaruit was de visie duidelijk: moderne behandelmethoden beschikbaar maken voor de vele mensen die last hebben van spataderen en hun levenskwaliteit verhogen.
In 2016 werd de eerste kliniek geopend in Kopenhagen onder de Deense merknaam Dansk Venecenter en sindsdien is Nordic Health Group uitgegroeid tot de grootste en toonaangevende aanbieder van spataderbehandelingen in Noord-Europa. Naast Dansk Venecenter in Denemarken zijn Åderbråcksklinikerna in Zweden, Åreknuteklinikkene in Noorwegen, Vaatzorgkliniek in Nederland en UK Vein Care in het Verenigd Koninkrijk geopend.
De reis gaat verder in bestaande en nieuwe markten en de missie blijft hetzelfde: moderne, minimaal invasieve behandelingen beschikbaar maken voor de vele mensen die last hebben van spataderen en hun levenskwaliteit verhogen.
Thomas Lawaetz
CEO en oprichter
Nordic Health Group